تاریخ انتشار : یکشنبه 3 می 2026 - 12:12
کد خبر : 9294

افزایش نسبی دما در گیلان/ فعالیت مجدد سامانه ناپایدار تا اواخر هفته

افزایش نسبی دما در گیلان/ فعالیت مجدد سامانه ناپایدار تا اواخر هفته

رشت گیلان: مدیرکل هواشناسی گیلان، از افزایش نسبی دما طی فردا دوشنبه، ۱۴ اردیبهشت خبر داد و گفت: احتمال وزش باد جنوبی وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی «رشت گیلان»؛ مدیرکل هواشناسی گیلان، آسمان گیلان را نیمه ابری تا ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: امامزاده اسحاق با ۱۱ و لوشان با ۲۶ درجه سلسیوس، سردترین و گرم ترین نقاط استان هستند.

وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده فعالیت تناوبی توده هوای کم و بیش ناپایدار در منطقه دانست و افزود: آسمان استان طی امروز یکشنبه، ۱۳ اردیبهشت قسمتی ابری تا ابری خواهد بود.

محمد دادرس از وزش باد شدید و بارندگی رگباری و رعد و برق و احتمال تگرگ نیز خبر داد و خاطرنشان کرد: طی دوشنبه ضمن تضعیف این سامانه، افزایش نسبی دما و هوای مه آلود و رگبار در ارتفاعات و دامنه ها و رعد و برق و وزش باد جنوبی مورد انتظار است.

وی اضافه کرد: مجددا از سه شنبه تا اواخر هفته با گذر جریانات ناپایدار از منطقه، شرایط برای ابرناکی و بارندگی و رعد و برق و احتمال تگرگ فراهم خواهد شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.