تاریخ انتشار : دوشنبه 1 ژوئن 2026 - 13:48
کد خبر : 9504

حکم قصاص قاتل «ایلیا» کودک ۹ ساله رشتی اجرا شد

حکم قصاص قاتل «ایلیا» کودک ۹ ساله رشتی اجرا شد

رشت گیلان: حکم قصاص قاتل «ایلیا زادحسین» کودک ۹ ساله‌ای که مردادماه سال گذشته پس از ربایش به قتل رسیده بود، پس از طی مراحل قانونی و تأیید نهایی مراجع قضایی اجرا شد.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی «رشت گیلان»؛ حکم قصاص قاتل «ایلیا زادحسین» کودک ۹ ساله‌ای که پرونده قتل وی به یکی از تلخ‌ترین و دردناک‌ترین حوادث سال‌های اخیر کشور تبدیل شده بود، صبح امروز پس از طی مراحل قانونی و تأیید نهایی مراجع قضایی اجرا شد.

ایلیا زادحسین ۱۶ مردادماه سال ۱۴۰۴ ناپدید شد و پس از دو روز جست‌وجوی گسترده، پیکر بی‌جان وی کشف شد.

بررسی‌های پلیسی و قضایی نشان داد این کودک پس از ربوده شدن مورد آزار قرار گرفته و سپس به قتل رسیده است.

پس از وقوع این جنایت، دستگاه‌های انتظامی و قضایی با قید فوریت وارد عمل شدند و متهم اصلی پرونده در مدت کوتاهی شناسایی و دستگیر شد. وی در جریان تحقیقات و بازجویی‌ها به ربایش، آزار و قتل این کودک اعتراف کرد.

پرونده با توجه به حساسیت موضوع و مطالبه عمومی برای برخورد قاطع با عامل این جنایت، در روندی ویژه مورد رسیدگی قرار گرفت و پس از صدور حکم قصاص و طی مراحل قانونی، صبح امروز حکم اعدام وی اجرا شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.