تاریخ انتشار : شنبه 2 می 2026 - 12:37
کد خبر : 9279

کشت بادام زمینی در گیلان آغاز شد

کشت بادام زمینی در گیلان آغاز شد

رشت گیلان: رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از آغاز کشت بادام زمینی در سه هزار هکتار از زمین‌های زارعی استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی «رشت گیلان»؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان روز شنبه با اشاره به پیش‌بینی تولید حدود ۱۱ هزار تن پیله خشک بادام در گیلان اظهار کرد: شهرستان آستانه‌اشرفیه با سطح زیر کشت ۲ هزار و ۵۰۷ هکتار، قطب اصلی بادام‌کاری در استان است و علاوه بر آن، این محصول در شهرستان‌های رشت، تالش، رودبار، بندرانزلی و لنگرود کشت می‌شود.

وی با بیان اینکه بیش از پنج هزار خانوار در بخش تولید و بهره‌برداری محصول بادام زمینی در گیلان فعالیت دارند اضافه کرد: هشت کارخانه و ۲۰۰ کارگاه سنتی برای فرآوری این محصول در استان فعال است.

صالح محمدی افزود: کشت بادام زمینی همه ساله از روزهای نخست اردیبهشت ماه در استان آغاز می‌شود و برداشت آن نیز از شهریور آغاز و تا مهرماه ادامه دارد.

بادام زمینی به دلیل برخورداری چربی‌های غیراشباع و پروتئین بالا، کاهش دهنده خطر بیماری‌های قلبی، سرطان و آلزایمر بوده و علاوه بر مصرف خوراکی و آجیل در تهیه روغن بادام زمینی، کره بادام زمینی، علوفه و مصارف صنعتی نیز کاربرد دارد.

محصول بادام زمینی گیلان از کیفیت مناسبی برخوردار بوده و به دلیل طعم مطلوب، مشتری پسند است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.