کلانتری سرمربی جدید داماش گیلان / علی نظرمحمدی برکنار شد
«رشت گیلان»: با برکناری علی نظرمحمدی از داماش، علی اصغر کلانتری به عنوان سرمربی جدید این باشگاه منصوب شد.
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی «رشت گیلان»؛ بنا بر اعلام روابط عمومی باشگاه داماش گیلان، با تصمیم نصیر نعیمی پور مالک این باشگاه، علی نظرمحمدی در پی کسب نتایج ضعیف از کار برکنار و علی اصغر کلانتری جایگزین وی شد.
نظرمحمدی که طی سالهای گذشته کارنامه موفقی در تیم های متبوع خود نداشت و در اقدامی تعجب برانگیز جایگزین سیامک فراهانی شده بود، پس از اینکه در هشت دیداری که به عنوان سرمربی بر روی نیمکت این تیم قرار گرفت تنها هشت امتیاز کسب کرد و همین موضوع سبب گردید تا مالک باشگاه عطای همکاری با این مربی را به لقایش ببخشد.
حضور نظرمحمدی در راس کادر فنی باشگاه داماش گیلان از همان ابتدا موجب نارضایتی هواداران داماش شده بود و کسب نتایج ضعیف نیز مزید بر علت گردید تا این سرمربی ناموفق از داماش اخراج گردد.
حال باید منتظر ماند و دید کلانتری سرمربی موفق و سابق فجرسپاسی شیراز در داماش گیلان هم موفق خواهد بود یا خیر؟
شایان ذکر است تیم فوتبال داماش گیلان با کسب 10 امتیاز از 14 بازی در رده هفدهم جدول هجده تیمی لیگ دسته اول فوتبال کشور جای گرفته است.
برچسب ها :داماش گیلان ، علی اصغر کلانتری ، علی نظرمحمدی ، فوتبال ، لیگ دسته اول فوتبال کشور
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.





ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0