تاریخ انتشار : چهارشنبه 29 سپتامبر 2021 - 10:49
کد خبر : 8108

مورد خاص نیمکتِ حریف رئال مادرید (عکس)

مورد خاص نیمکتِ حریف رئال مادرید (عکس)

«رشت گیلان»: تب حضور جداشده‌ها از فوتبال ایران، در تیم‌های اروپایی بالا گرفته و دومین مورد در هفته گذشته را دیشب شاهدش بودیم.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی «رشت گیلان»؛ پس از اینکه «وارازداد هارویان» مدافع ارمنستانی و سابق تیم پدیده مشهد در لالیگا مقابل بارسلونا به میدان رفت، شب گذشته نیمکت شریف مولداوی مقابل رئال مادرید یک مورد خاص برای ایرانی‌ها داشت.

«سرگئی پاشنکو» دروازه‌بان تیم فوتبال ملوان در زمان مربیگری «دراگان اسکوچیچ» که حالا ۳۹ساله شده و ۱۶بازی ملی در تیم ملی مولداوی در کارنامه‌اش دارد، شب گذشته گلر دوم تیم حریف رئال مادرید بود.

این دیدار که با شگفتی‌سازی هم‌تیمی‌های پاشنکو همراه بود و باخت شاگردان آنجلوتی را در پی داشت باعث شد نگاه رسانه‌های دنیا به تیم گمنام مولداوی معطوف شود.

گرچه پاشنکو در این مسابقه به میدان نرفت و احتمالا آخرین فصل بازیگری خودش را پشت سر می‌گذارد اما خاطرات خوب فوتبال‌دوستان شمالی با حضور او در انزلی، به این بازی برای ایرانی‌ها، شکل خاصی بخشید.

به صفحه اینستاگرام پایگاه خبری و اطلاع رسانی “رشت گیلان” بپیوندید:

instagram.com/rasht.gilan

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.