تنها و تنها 24 ساعت تا فرار داماش از سقوط به لیگ دسته دوم!

“رشت گیلان”: باشگاه داماش گیلان تنها 24 ساعت دیگر برای فرار از سقوط به لیگ دسته دوم فاصله دارد.
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی “رشت گیلان” و به نقل از “ورزش سه”، در شرایطی که بعد از پایان لیگ دسته اول و حضور داماش گیلان در میانه جدول، این تیم دستخوش تغییرات مدیریتی شده است، آنها تنها 24 ساعت با پرداخت مطالبات باشگاه کارون اروند فرصت دارند.
داماش گیلان فصل گذشته و بعد از اینکه در مرحله پلی آف با ناداوری موفق به صعود نشد، با هماهنگی فدراسیون فوتبال موفق به خرید امتیاز تیم کارون اروند خرمشهر شد. در این رابطه اما آنها با گذشت یک سال هنوز نتوانسته اند مطالبات مربوط به این انتقال را پرداخت کنند.
اکنون باشگاه داماش تنها 24 ساعت فرصت خواهد داشت تا نسبت به پرداخت مطالبات باقی مانده به این تیم خرمشهری اقدام کند و در غیر اینصورت امتیاز لیگ دسته اولی اش پس گرفته خواهد شد و آنها به لیگ دسته دوم سقوط خواهند کرد.
هیات فوتبال گیلان چندی پیش طی توافقی این باشگاه را به بخش خصوصی واگذار کرد و امیدوار بود مطالبات و بدهیهای انباشته باشگاه پرداخت شود که تا این لحظه به نتیجه لازم نرسیده است.
برچسب ها :تیم فوتبال ، داماش ، داماش گیلان ، فوتبال
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.






ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0