به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی “رشت-گیلان”، فرمانده انتظامی آستانه اشرفیه گفت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر غرق شدن فردی در رودخانه سپیدرود در بخش کیاشهر بلافاصله ماموران انتظامی به محل حادثه اعزام شدند.
سرهنگ عیسی روشن قلب افزود : با حضور ماموران انتظامی و تیمهای امدادی در محل حادثه مشخص شد مردی ۳۳ ساله براثر بی احتیاطی و نداشتن مهارت کافی در شنا غرق شده است.
وی تصریح کرد : با هماهنگی قضائی جسد فرد وی به سردخانه بیمارستان انتقال داده شد.
فرمانده انتظامی شهرستان آستانهاشرفیه از شهروندان خواست، از شنا کردن در مناطق ممنوعه همانند سدها و رودخانههای عمیق که حوادث جبران ناپذیری در بر دارد پرهیز کنند.
مرگ تلخ مرد 33 ساله در آستانه اشرفیه

فرمانده انتظامی آستانه اشرفیه از غرق شدن مردی ۳۳ ساله در رودخانه سپیدرود در محدوده بخش کیاشهر خبر داد.
“رشت-گیلان”: فرمانده انتظامی آستانه اشرفیه از غرق شدن مردی ۳۳ ساله در رودخانه سپیدرود در محدوده بخش کیاشهر خبر داد.
برچسب ها :آستانه اشرفیه ، سپیدرود ، غرق شدن
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.





ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0