تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 7 مارس 2019 - 18:12
کد خبر : 4984

سدهای غیرمجاز ماهیگیری در رودخانه های آستارا تخریب شد

سدهای غیرمجاز ماهیگیری در رودخانه های آستارا تخریب شد

رئیس اداره حفاظت محیط زیست آستارا از تخریب چهار سد غیر مجاز ماهیگیری در رودخانه های این شهرستان، با آغاز فصل تخم ریزی ماهی ها خبر داد.

محمد رضا روشنی روز پنجشنبه با اعلام این خبر گفت: تعدادی از صیادان با سدهای کلهام در رودخانه های ورودی شهر و خواجه کری آستارا به صید غیر مجاز ماهی اقدام می کردند و امروز به تخریب و جمع آوری آنها اقدام شد.
وی افزود: پاکسازی رودخانه از سدهای کلهام با حکم قضایی و مشارکت ماموران یگان حفاظت محیط زیست اجرا شد و متخلفان در صورت استفاده مجدد از سدها، به مرجع قضایی معرفی خواهند شد.
وی اضافه کرد: صید ماهی در فصل تخم ریزی آنها، از نظر محیط زیستی نادرست است و باعث کاهش زادآوری می شود.
سد کلهام با چوب یا نی ساخته می شود و در انتهای آن قفسی تعبیه شده که صیادان غیرمجاز آن را در بستر رودخانه قرار می دهند و ماهی ها هنگام مهاجرت به بالادست رودخانه در آن گرفتار می شوند.
فصل تخم ریزی ماهیان از اواسط اسفندماه آغاز و تا خردادماه هر سال ادامه دارد و ماهیان مولد یا رودکوچ، برای تخم ریزی از دریا به رودخانه ها ( از آب های شور به آب های شیرین) مهاجرت می کنند.
شهرستان آستارا با 91 هزار نفر جمعیت، 18 و نیم کیلومتر نوار ساحلی و پنج رشته رودخانه اصلی در غرب استان گیلان واقع شده است.

ایرنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.