تاریخ انتشار : سه‌شنبه 19 فوریه 2019 - 12:40
کد خبر : 4369

بهره‌برداری خط آهن قزوین – رشت تا ده روز دیگر

بهره‌برداری خط آهن قزوین – رشت تا ده روز دیگر

معاون وزیر راه و شهرسازی از پایان طرح احداث خط آهن قزوین – رشت و آماده بهره برداری از آن حداکثر تا 10 روز آینده خبر داد.

ED25D451-3A3B-45EB-89BC-581231100814

خیرالله خادمی امروز در حاشیه بازدید از ایستگاه مرکزی خط آهن رشت گفت: برای خط آهن قزوین – رشت با 185 کیلومتر ریل گذاری، 8 ایستگاه، 28 کیلومتر تونل، 9 کیلومتر پل و 22 میلیون متر مکعب خاکبرداری بیش از هزار و 850 میلیارد تومان از اعتبارات دولتی هزینه شده و ارزش فعلی این طرح حدود 6 هزار میلیارد تومان است.

وی افتتاح این طرح را زمینه ی تحقق کریدور نوستراک یا شمال جنوب دانست و گفت: این مسیر از رشت در دو جهت، یکی بسوی انزلی و دیگری تا آستارا پیش خواهد رفت تا علاوه بر اتصال به بندر انزلی، زمینه ی تحقق مسیر ریلی نوستراک مهیا شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی خط آهن قزوین – رشت را به لحاظ موقعیت جغرافیایی و استراتژیک منحصر دانست و ادامه داد: فراهم شدن امکان حمل 10 میلیون مسافر و 20 میلیون تن کالا در سال دستاوردی است که موقعیت ترانزیتی و منطقه ایی کشور را به نحو چشمگیری ارتقاء خواهد داد.

وی همچنین از پیشرفت 25 درصدی فاز نخست خط آهن رشت – انزلی خبر داد و افزود: ساخت خط آهن این مسیر 40 کیلومتری در دو فاز طراحی شده و در فاز دوم آن نیز پیمانکار مستقر است و پیش‌بینی می شود در یک دوره سی ماهه به اتمام برسد.

خادمی تصریح کرد: با اتصال خط آهن قزوین-رشت به انزلی زمینه ی تحقق نوستراک از طریق دریای خزر مهیا می شود و ترانزیت کالا از شبه قاره ی هند به روسیه و اروپای شمالی انتقال می‌یابد.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.