تاریخ انتشار : سه‌شنبه 12 فوریه 2019 - 13:22
کد خبر : 4066

سودجویی از کاهش آب تالاب انزلی در شهرستان رشت

سودجویی از کاهش آب تالاب انزلی در شهرستان رشت

رئيس اداره حفاظت محيط زيست رشت گفت: با پسروی و كاهش آب تالاب انزلي برخی از سودجويان به قصد ايجاد و توسعه اراضي كشاورزی منطقه تالابی و زيستگاه حيات وحش را مورد تخريب و تصرف قرار مي‌دهند.

3EFEE5B9-F4AC-43B1-8716-D02C02ED8907

اصغر خودكار گفت: در طول سالهای اخير بدليل پسروي و كاهش آب تالاب انزلي برخي از سودجويان به قصد ايجاد و توسعه اراضي كشاورزی منطقه تالابي و زيستگاه حيات وحش را مورد تخريب و تصرف قرار مي‌دهند.

وی افزود: متخلفین با توجه به قانون حفظ و حمايت از تالابها و ماده 690 قانون مجازات اسلامي تحت پيگرد قضايي قرار گرفته و آراء متناسب صادر مي‌شود.

رئيس اداره حفاظت محيط زيست رشت خاطرنشان کرد: به دنبال تصرف اراضي ملي تالاب انزلي در محدوده روستاي چوكام، بخش خمام رشت توسط افرادی متخلف مستندات تهیه شد.

وی تصریح کرد: تصاوير نقشه اراضي تصرفي و تنظيم صورت جلسه شد و متخلفين تحت پيگرد قضايی قرار گرفتند.

خودکار با بیان اینکه پس از سير مراحل قانوني در شعبه چهارم دادگاه خمام هريك از متصرفين به 4 ماه حبس تعزيري محكوم  شدند،گفت: قاطعيت و جديت مقامات قضايي در برخورد با متصرفین بسیار موثر بود.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.