تاریخ انتشار : چهارشنبه 23 ژانویه 2019 - 11:54
کد خبر : 3478

کشف گوشت سگ در یک قصابی غیرمجاز

کشف گوشت سگ در یک قصابی غیرمجاز

کشف گوشت سگ در یک قصابی غیرمجاز در مشهد خبرساز شد.

B2CA9EC5-2906-413E-A68D-93C29B419C5D

روزنامه قدس به نقل از کارشناس اتحادیه گوشت دامی درباره این اتفاق نوشت: حدود یک هفته ای بود فعالیت واحد متخلف را که هیچ پروانه کسبی هم ندارد زیر نظر گرفته بودیم.
فروشنده هم که سر در مغازه بنری با عنوان «ران سر دست تعاونی 36 هزار تومان» نصب کرده بود برای تحویل گوشت ها، از قبل ثبت نام می کرد.
دو سه روز هیچ گوشتی در محل تخلیه نشد تا اینکه صبح سه شنبه دوباره با عنوان خریدار به محل مراجعه کردیم که فروشنده عنوان کرد ساعت 10گوشت می رسد.
لحظاتی بعد پسر فروشنده که سوار بر یک وانت پیکان بود به محل آمد و گوشت ها را که داخل چند کیسه قرار داشت از وانت تخلیه و به داخل مغازه منتقل کرد. به محض رؤیت ماجرا وارد عمل شدیم، اما پسر فروشنده با چاقویی که در دست داشت به سمت ما حمله ور شد، وقتی دید تعداد کارشناسان حاضر در محل زیاد است از محل متواری و در همان حال که از مغازه دور میشد با کنترلی که در دست داشت، کرکره برقی مغازه را فعال کرد تا در مغازه بسته و مانع کشف گوشت ها شود که با این اقدام پدرش در محل گرفتار شد. کمی بعد هم پدر متهم مجبور شد کرکره را بالا ببرد که پس از ورود کارشناسان به محل چهار لاشه گوشت کشف شد که بررسیها مشخص کرد آنها متعلق به گوسفند نیست و برخی از آنها مشکوک به لاشه سگ می باشد.

منبع: خبر آنلاين

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.